Toppet av en samling mindre flatterende bilder av Trump, kommer årsakene på løpende bånd på Clintons nettside.

Listen tar for seg hva republikanernes presidentkandidat har sagt og gjort den siste uken, blant annet uttalelser om kvinners håndtering av seksuell trakassering, at han først ikke ville støtte Paul Ryan, omtalen av Clinton som «djevelen selv», at han kastet ut en baby som gråt da han holdt tale, påstanden hans om at valget kan være rigget og ordkrigen med foreldrene til en muslimsk soldat som ble drept i tjeneste i Irak-krigen.

De siste punktene tar for seg overskrifter som Trump har skapt den siste uken, og listen avsluttes med «Trump har hatt en dårlig uke. Sørg for at Amerika ikke får fire dårlige år».

Les også: Trump om Clinton: - På en måte er hun et monster

Før lesere kommer inn på nettsidene kommer for øvrig beskjeden «Å gjøre Donald Trump til øverstkommanderende vil være et historisk feilsteg» opp. Den eneste knappen som er mulig å trykke på er «Jeg er enig».

Les også DNs spesial: Hvordan rote bort en god ledelse på 14 dager.

Anbefalt av DNtv:

Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert:
 

Slik tøyer sprinterne for å bli bedre løpere
Disse tøyeøvelsene bruker Norges beste løpere.
01:49
Publisert:
 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.