- Trump skremmer meg, for å være helt ærlig, så skremmer han vettet av meg, sier Bratton.

Bratton kan se tilbake på en 45 år lang karriere innen politiet, og han sliter med å forstå hvorfor så mange amerikanere, ikke minst blant krigsveteraner, slutter opp om Trump.

- Jeg er forbauset over at veteraner lar seg sjarmere av ham, sier Bratton, som selv tjenestegjorde i Vietnam.

- Jeg har fulgt valgkampen hans og kan ikke annet enn å riste på hodet, sier politisjefen.

Bratton mener Donald Trump mangler kunnskap om mange saker, og han mener også at mangemilliardæren mangler evnen til å sette seg inn i hvordan andre har det.

- Underlige tider

- Det er ingen medfølelse å spore, alt dreier seg om ham og aldri om andre. Dette er underlige tider, sier Bratton i et intervju med CBS.

Bratton er skjønt enig med president Barack Obama, som tidligere i uken hevdet at Donald Trump ikke har de nødvendige egenskaper for å være president: Obama langer ut mot Trump: - Uegnet som president

Frankrikes president François Hollande gikk enda lengre tirsdag og sa at han blir helt dårlig av å tenke på at Donald Trump kan ende opp som amerikansk president.

- Hans fremferd gir meg brekninger, sa Hollande.

Les også:

Børsraset fortsetter for italienske storbanker - og nå drar de også andre europeiske banker med seg

Europeiske banker står sterkere enn før  

Anbefalt av DNtv:

Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert:
 

Slik tøyer sprinterne for å bli bedre løpere
Disse tøyeøvelsene bruker Norges beste løpere.
01:49
Publisert:
 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.