Farnell har fungert som administrerende direktør i EAT siden oktober i fjor. Stordalen, som lider av den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi, har hatt et tilbakefall det siste halvåret. Gunhild og ektemannen Petter Stordalen avlyste nylig sin tradisjonelle 16. mai-fest på grunn av sykdomssituasjonen.

Som grunnlegger og president i EAT vil Stordalen nå konsentrere seg om strategisk arbeid og planlegging i EAT som har hatt en voldsom vekst det siste året og ny har nesten 70 partnere.

– Jeg er svært stolt over å bli spurt om å lede EAT inn i neste fase da vi skal bli den viktigste globale plattformen for mat, helse og bærekraft, sier Farnell, som har bred ledererfaring. Han har arbeidet strategisk med en rekke multinasjonale selskaper for å forbedre deres forretningsvirksomhet og gjennomføre endringer. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Les også:

Asia i dag: Kinas vanskelige dilemmaer

Nederlandsk nei til EU-avtalen med Ukraina

 

Gjør seg klar til ti timer med staking
For ti måneder siden brakk han ryggen. I helgen går han Nordenskiöldsloppet, et 220 km ultraløp på ski
02:29
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.