Jenta bodde i utkanten av byen Makeni nord i landet, i et område der det ikke er rapportert om andre tilfeller av den dødelige sykdommen det siste halvåret.

– Over 680 mennesker i landsbyen Robureh er nå satt i 21-dagers karantene, opplyser en talsmann for det lokale senteret for bekjempelse av ebola.

Blant dem som er satt i karantene er jentas foreldre og øvrige familie, samt klassekameratene hennes.

– De er klassifisert som høyrisiko selv om ingen av dem har symptomer som tyder på at de er smittet, sier en talsmann for helsedepartementet i det vestafrikanske landet, Seray Turay.

Senest i slutten av august feiret Sierra Leone da det som var landets siste kjente ebolapasient ble erklært frisk og utskrevet fra sykehus.

Les også:- Vi er heldige som har rente å kutte

Professor om Miljøpartiet de grønnes politikk: - Tragikomisk

Carlsberg tilbakekaller øl i Sverige

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her besvimer BMW-sjefen på scenen:

Her besvimer BMW-sjefen på scenen
Det ble dramatisk da den nye BMW-sjef Harald Kruger møtte pressen i Frankfurt for å snakke om de nye bilmodellene. Plutselig besvimer han før han blir geleidet bort fra scenen.
00:28
Publisert: