Prisen ble delt ut på Medienettverkets høstseminar på Holmen Fjordhotell torsdag formiddag.

– Juryen beskriver Kaluza som en tydelig leder og et inspirerende forbilde. Hun utviser et stort samfunnsansvar og – engasjement. Gjennom kampanjen #krysskvinnerinn tenker Kaluza også nytt i samspillet mellom tradisjonelle og nye medier med gode resultater. Hun omtales som en dame med bein i nesa, en meget god kommunikator, med stor arbeidskapasitet og pågangsmot, heter det blant annet i pressemeldingen.

Les også: Fronter Egmonts kvinnesatsing

Kaluza jobbet tidligere som journalist i Dagbladet, og driver egen foreldreblogg. Hun har også gitt ut boken «I Boks: den lille matpakkeboka», som lå på førsteplass på den norske bestselgerlisten til Den norske Bokhandlerforening i 2012.

Juryen for årets talent har bestått av: hodejeger Trine-Lise Jagge i Dynamic People (juryleder), distriktsdirektør Grethe Gynnild-Johnsen i NRK, daglig leder datterselskap Budstikka, Mari Espelin, ansvarlig redaktør Per Valebrokk i E24, produktdirektør Børrea Schau-Larsen og redaktør Mari Midtstigen i Foreldre og Barn.

Se DNtv: Her ødelegger Norges Bank 60,4 millioner kroner:

Her ødelegger Norges Bank 60,4 millioner kroner
Men hvor lang levetid har egentlig en norsk pengeseddel?
01:25
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.