Den tidligere eieren av næringsmiddelkonsernet Rieber & Søn, skal ifølge Bergens Tidende ha avslått budet på den over 60 mål store eiendommen på Hordnes i Fana utenfor Bergen.

Villaen ble lagt ut med en prisantydning på 60 millioner kroner, og ifølge megler Kenneth Aadland i Proaktiv Eiendomsmegling har eiendommen flere interesserte parter.

Det var Bergens Tidende som først omtalte saken.

Skulle luksusvillaen bli solgt til prisantydning eller over, vil det være ny rekord i Bergen. Per nå er det artisten Kygo som har prisrekorden, etter at han i september i fjor la ut 41 millioner kroner for en annen villa i Fana.

I oktober i fjor skrev DN om Riebers ønske om å flytte vekk fra Bergensregnet. Den gangen ville han ikke gå ut med pris, men nå er det altså klart at en potensiell kjøper vil sette prisrekord. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.