– Det har gått fort. Vi kjøpte hytta torsdag, og mandag flyttet vi inn, sier Bjørn Maaseide.

Det er hytta til milliardærarvingen Christian Gruner Sundt ex-volleyballstjerne og investor Bjørn Maaseide nå har kjøpt. I 2010 ga Sundt-arving Christian Gruner Sundt 24 millioner kroner for den 15 mål store strandeiendommen ved Steindalsfjorden, rett ved Blindleia. Christian Sundt er bosatt i USA. I kjøpesummen på 27,5 millioner kroner følger det med innbo og noen småbåter.

Christian Gruner Sundt er sammen med søsteren Helene arving etter rederen Petter Sundt, og begge er å finne på milliardæroversikter.

Bjørn Maaseide har etter volleyballkarrieren bygget seg opp en stor formue som investor og gründer av treningskjede.
Bjørn Maaseide har etter volleyballkarrieren bygget seg opp en stor formue som investor og gründer av treningskjede. (Foto: Elin Høyland)

Boplikt

På hyttetomten er en stor bygningsmasse som omfatter et hovedhus, to gjesteannekser, stor garasje og båtgarasje. I tillegg inneholder eiendommen et stort renovert bryggeanlegg, egen sandstrand, et parkmessig hageanlegg og tennisanlegg. Eiendommen har boplikt. Det har Sundt løst ved å leie ut en av bygningene på eiendommen.

Det skal Bjørn Maaseide fortsette med.

– Vi skal fortsette å leie ut en bygning, sier Maaseide.

«Godt å være tilbake»

I 2015 solgte Maaseide familiehytta i forbindelse med en skilsmisse. Nå er han sammen med kona igjen.

– Det er godt for oss å være tilbake i Lillesand hvor alle våre fire barn har tilbrakt store deler av sommerferiene, sier Maaseide.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.