Til tross for at paret la ut 19 millioner for eiendommen nord for Smestad i Oslo i fjor, vil de nå selge den til to millioner under kjøpspris.

Ifølge Pettersens ektemann, Christian Ringvold, har paret vært gjennom en langdryg prosess med Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune.

Han bekrefter at de nå vil selge eiendommen. Prisantydningen ligger på 17 millioner kroner, to millioner kroner under det de selv kjøpte for i fjor.

Det var Finansavisen som først omtalte saken.

Fikk nei

Ringvold sier til avisen at det dukket opp et annet objekt de var interessert i, og peker på at prosessen med Plan og bygg tok tid.

Paret kjøpte eiendommen i fjor sommer, og rett før jul leverte de inn en søknad om å få rive den nåværende boligen på tomten. Samtidig sendte de en søknad om å få bygge en ny drømmebolig, med et samlet gulvareal på 800 kvadratmeter.

Til tross for at paret hadde fått godkjent planene av naboene, var ikke Oslo kommune like imponert.

Den pekte på at prosjektet var i strid med en rekke reguleringsbestemmelser, og etter hvert kom også Byantikvaren på banen.

Etaten konkluderte med at bygget ikke burde rives, til tross for at det ikke var prioritert høyt.

Comeback på golfbanen

I mars fikk Pettersen og Ringvold beskjed fra kommunen om at de ikke ville få tillatelse til å gå videre med prosjektet i sin nåværende form. Tidligere denne sommeren ble de igjen varslet om at hele prosjektet kunne bli avsluttet, grunnet mangler i søknaden.

Suzann Pettersen gjorde denne sommeren comeback på golfbanen, og deltok i sin første LPGA-turnering (Ladies Professional Golf Association) siden høsten 2017.

Til sammen har hun 11 LPGA-triumfer i karrieren. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.