Boligbyggere selger leiligheter med krigsforbehold: – En krevende situasjon

Flere utbyggere tar nå forbehold om at krigen i Ukraina kan påvirke boligprosjekter i alt fra materialvalg til forsinkelser og kansellering som følge av stigende råvarepriser og forsyningstrøbbel.

Publisert: Oppdatert:

– Dette prosjektet er i en særstilling med en inngåelse av kontrakt mens krigen er i gang, sier administrerende direktør Bjørn Tore Hagness i Backe Prosjekt (i midten) om Smedens hage på Stabekk. Her går han sammen med partnerne i boligprosjektet, administrerende direktør Øivind Solbakken (til venstre) i Bertel O. Steen Eiendom og daglig leder Cato Ender i Abel Eiendomsforvaltning (til høyre).
– Dette prosjektet er i en særstilling med en inngåelse av kontrakt mens krigen er i gang, sier administrerende direktør Bjørn Tore Hagness i Backe Prosjekt (i midten) om Smedens hage på Stabekk. Her går han sammen med partnerne i boligprosjektet, administrerende direktør Øivind Solbakken (til venstre) i Bertel O. Steen Eiendom og daglig leder Cato Ender i Abel Eiendomsforvaltning (til høyre). (Foto: Per Thrana)