I juni kjøpte Isabelle Ringnes og samboeren hus sammen på Ormøya for 17 millioner kroner.

Ringnes fortalte DN at hun og samboeren falt pladask for huset, som er rundt 200 kvadratmeter stort og går over tre etasjer. Det har ikke egen strandlinje, men sjøutsikt. Selgeren var den ukjente eiendomsinvestoren Mohammad Arabi (50), som i 2016 og 2017 kjøpte en rekke eksklusive boliger i Oslo.

Isabelle Ringnes er gründer og foredragsholder og ivrer særlig for likestilling i næringslivet.
Isabelle Ringnes er gründer og foredragsholder og ivrer særlig for likestilling i næringslivet. (Foto: Aleksander Nordahl)

Nå selger Ringnes sin 135 kvadratmeter store toppleilighet på Frogner på Oslos vestkant. Hun kjøpte leiligheten i Elisenbergveien for 8,7 millioner kroner i 2013. Nå er den til salgs for 11,9 millioner.

Hjørneleiligheten er på 135 kvadratmeter og ligger i øverste etasje i bygården fra 1901.
Hjørneleiligheten er på 135 kvadratmeter og ligger i øverste etasje i bygården fra 1901. (Foto: Privatmegleren Allé/Imageday)

Isabelle Ringnes er gründer og foredragsholder med et særlig engasjement for likestilling i næringslivet. Sammen med kirurg Marie Louise Sunde (31) har hun blant annet etablert den frivillige organisasjonen #Hunspanderer som jobber mot kjønnsdiskriminering. Ringnes er datter av eiendomsinvestor Christian Ringnes (65).

«Har kommet noen tårer»

Ringnes gleder seg til å flytte inn i nytt hus i november, men forteller at det også blir vemodig å selge leiligheten på Frogner.

– Jeg elsker jo den leiligheten, så jeg må innrømme at det har kommet noen tårer her og der mens jeg har pakket. Den er veldig fin, og jeg har mange gode minner i den, sier hun til DN.

Leiligheten har steget 3,2 millioner i pris siden Ringnes kjøpte den i 2013.
Leiligheten har steget 3,2 millioner i pris siden Ringnes kjøpte den i 2013. (Foto: Privatmegleren Allé/Imageday)

Prisantydningen er på 3,2 millioner kroner mer enn Ringnes kjøpte leiligheten for i 2013. Det er mest på grunn av den generelle prisveksten på boligmarkedet.

– Jeg har bygget et nytt gjestebad og malt litt, men utenom det har jeg ikke vært så veldig flink til å pusse opp, sier Ringnes. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.