Sterkest vekst hadde Holmestrand i Vestfold med en oppgang på 2,5 prosent. Svakest utvikling hadde Bergen Nord/Øst med en nedgang på 3,7 prosent.

Eiendom Norge utgir i dag boligprisstatistikk for fjerde kvartal 2018 i syv regionsrapporter, henholdsvis Viken m/Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder og Rogaland, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge.

– Boligprisutviklingen i 2018 var stabil uten de store svingningene vi så i 2016 og 2017, sier kommunikasjonssjef Erik Lundesgaard i Eiendom Norge i en pressemelding.

Enkelte områder hadde en sterk årsvekst i 2018. Sterkest 12 måneders vekst hadde Ullern bydel i Oslo (7,8 prosent), Vestre Aker byder i Oslo (7,7 prosent), Nordre Aker bydel i Oslo (7,6 prosent) og Alta (7,1 prosent).

Svakest vekst i 2018 hadde Notodden i Telemark (-2,0 prosent), Lillehammer (-1,7 prosent) og Elverum (-1,6 prosent).

– Flere bydeler i Oslo hadde størst prisvekst i 2018, og mye av prisfallet i hovedstaden i 2017 er hentet inn igjen. I fjerde kvartal har prisene stort sett gått ned over hele landet, noe som normalt for årets siste kvartal, sier Lundesgaard i pressemeldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Det er kun to av ungdomspartiene som ikke vil legge ned oljenæringen så fort som mulig. Hva er det disse ungdomspolitikerne ikke har forstått?
01:44
Publisert: