Onsdag la Eiendom Norge frem den landsomfattende bruktboligrapporten for oktober. Rapporten viser at de norske boligprisene sist måned steg med 0,5 prosent nominelt og 1,1 prosent korrigert for sesongvariasjoner.

– Boligprisene fortsetter å stige i oktober, noe som er unormalt for denne tiden av året, sier administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge i en pressemelding.

Veksten fortsetter

Sterkest sesongkorrigert prisutvikling i oktober hadde Romerike med en oppgang på 1,7 prosent. Svakest sesongkorrigerte prisutvikling hadde Ålesund m/omegn og Tromsø med uendrede priser.

– Tiltakene mot koronapandemien i kombinasjon med nullrenten har gjort at etterspørselen etter bolig i Norge er blitt mye sterkere, sier Lauridsen.

Sterkest 12 måneders vekst hadde Oslo med en oppgang på 9,5 prosent, mens Stavanger m/omegn hadde den svakeste utviklingen de siste 12 månedene med en oppgang på 4,2 prosent.

Kilde: Eiendom Norge, Finn.no, Eiendomsverdi(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.