– Vi er godt fornøyd med kjøpet og gleder oss til å flytte inn i nabolaget, skriver Christian Grüner Sagstad (39) i en sms til Dagens Næringsliv.

Det var for rundt et år siden investor Christian Rytter la ut den klassiske boligen på Vettakollen i Oslo for salg. I fjor høst inngikk Rytter avtalen om salg med Grüner Sagstad og Isabel Serra Vindenes (35). Kjøpet er nå tinglyst.

Thommessen-partneren Grüner Sagstad leder advokatselskapets avdeling for transaksjoner, noe som har gjort ham til en av de høyest unge lønnede i advokatbransjen. Vindenes jobber i finansavdelingen i Höegh lng.

– Jeg er vel i grunnen fornøyd

Investor Christian Rytter er godt fornøyd med salget selv om han ikke helt fikk prisforlangende på 60 millioner kroner.

– Jeg er vel i grunnen fornøyd selv om det er litt lavere enn det vi gikk ut med, sier Rytter.

– Hva slags bolig er det du har solgt?

– Det er en klassisk eiendom bygget i 1906 med en stor bevart tomt. De som kjøper får en flott eiendom. Men det er på tide med en oppussing, og det tror jeg de har tenkt på gjøre, sier Rytter.

Boligen er bygget i jugendstil. Tomten er på nær 3,8 dekar, og har 373 kvadratmeter med primærrom. Det er tidligere gitt rammetillatelse til oppføring av to eneboliger på tomten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.