Prisene på brukte Obos-tilknyttede boliger i Oslo steg med 0,2 prosent i november.

Det kommer frem i en pressemelding fra Obos fredag.

I november var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte Obos-tilknyttede boliger i Oslo-området 58.314 kroner. Kvadratmeterprisen er 0,2 prosent høyere enn i oktober, og 6,1 prosent lavere enn i november 2016.

– Prisene holder seg på samme nivå som i foregående måned, men en måned er et altfor kort tidsperspektiv til å trekke noen klare konklusjoner. Vi må vente noen måneder til før vi vet om dette er en vedvarende trend eller om det bare er en kort pust i bakken. Omsetningen er fortsatt på et høyt nivå, faktisk høyere enn i november for et år siden, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos.

Hittil i år har prisene for brukte Obos-tilknyttede boliger i Oslo-området falt med 8,2 prosent.

For landet sett under ett var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte Obos-tilknyttede boliger 51.519 kroner i november. Dette er uendret fra oktober, og 5,8 prosent lavere enn i november 2016.

I november ble det foretatt 758 eierskifter i Obos-tilknyttede boliger mot 759 i oktober og 734 i november i 2016.(Vilkår)

Wiedswangs julekalender: Den brune julesuksessen
Kjetil Wiedswangs julekalender: Det gir en egen følelse å drikke gløgg i snøslaps på julemarked. Vår nyeste juletradisjon ble lansert av nazistene.
01:26
Publisert: