Mener Ringnes sperrer Bygdøy-strand ulovlig

Bymiljøetaten i Oslo mener eiendomsinvestor Christian Ringnes (63) ulovlig hindrer ferdselen i strandsonen på sin Bygdøy-eiendom.

Publisert: Oppdatert:

Christian Ringnes har satt opp flere kryss under gangbroen til badehuset på eiendommen ved siden av Huk-stranden. I tillegg har han satt opp en port på gangbroens landsside. Begge deler hindrer ferdsel og er ulovlig, ifølge Bymiljø­etaten. I tillegg skal kommunen vurdere om vindskjermer på gangbro, steinskille og vannscooter-slippen er i strid med lovgivningen for strandsonen Eiendommen i Schiøtts vei 6A er nabo til stranden Stoltenberg-regjeringen kjøpte i 2005 etter avdøde Svein Erik Bakke. Den nær 100 meter lange stranden ble skilt ut og gjort til en forlengelse av friarealet på den populære Huk-stranden.
Christian Ringnes har satt opp flere kryss under gangbroen til badehuset på eiendommen ved siden av Huk-stranden. I tillegg har han satt opp en port på gangbroens landsside. Begge deler hindrer ferdsel og er ulovlig, ifølge Bymiljø­etaten. I tillegg skal kommunen vurdere om vindskjermer på gangbro, steinskille og vannscooter-slippen er i strid med lovgivningen for strandsonen Eiendommen i Schiøtts vei 6A er nabo til stranden Stoltenberg-regjeringen kjøpte i 2005 etter avdøde Svein Erik Bakke. Den nær 100 meter lange stranden ble skilt ut og gjort til en forlengelse av friarealet på den populære Huk-stranden. (Foto: Aleksander Nordahl)