Oppkjøpsfondet EQTs norske toppsjef Christian Sinding flyttet til Sveits for seks år siden og har leid ut villaen på Bygdøy de siste årene.

Nå har han bestemt seg for å selge prakteiendommen.

– Han har vel ikke tenkt å komme hjem til Norge igjen, da, sier eiendomsmegler Anders Langtind i Privatmegleren til DN om bakgrunnen for boligsalget.

Ga 40 mill. i 2010

Sinding kjøpte eiendommen i 2010 for 40 millioner kroner. Siden har boligen blitt vesentlig påkostet og oppgradert, blant annet ble fasaden pusset opp for fem-seks millioner kroner i 2012 etter at man oppdaget en konstruksjonsfeil.

«Unik, moderne villa med meget attraktiv beliggenhet», heter det i Finn-annonsen som ble lagt ut i helgen.

– Dette er altså et helt fantastisk hus som har utrolig gode solforhold og et topp bryggeanlegg, der man uten problemer kan legge til med en seilbåt, sier Langtind.

Har avtalt visninger

Han tror 85 millioner kroner er rett pris for objektet.

2019: Nå kan Bygdøy bli «gated community»
– Bygdøy blir litt ekstra sikkert med den nye bomstasjonen, sier Odd Kalsnes i Privatmegleren
02:56
Publisert:

XXL-gründer Øivind Tidemandsens eiendom i samme gate på Bygdøy ble solgt for 68 millioner kroner i fjor vinter, etter at han opprinnelig ville ha 80 millioner kroner for den.

– Jeg har fått en rekke henvendelser etter at vi la ut boligannonsen. Bare i går ringte det tre stykker, og i dag har det ringt to, så nå har jeg avtalt visning med fem familier i neste uke, sier Anders Langtind.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.