Etter at salgsforsøkene høsten 2015 og våren 2016 ikke førte frem, kutter nå Dag Høili prisantydningen på fritidseiendommen Kampedalen ved Blindleia i Lillesand kommune fra 40 til 36 millioner.

Høili er sønn av Europris-gründer Terje Høili.

Taksten er fremdeles på 44 millioner kroner.

– Prisantydningen er redusert til selgers kostpris for kjøp og rehabilitering, og er basert på en generell markedstilpasning kombinert med et ønske om å motivere potensielle kjøpere til å ta kontakt, sier seniormegler og partner Erik Steen hos Aktiv Eiendomsmegling Asker og Bærum, som har ansvaret for salget.

Strandlinje og dypvannsbrygge

Ifølge Steen har denne tilpasningen gitt umiddelbar respons ved at flere interessenter allerede har meldt seg.

Eiendommen har sandstrand og 86 meter strandlinje, ifølge prospektet.

Høili sikret seg den 12,5 mål store sjøeiendommen for 18 millioner kroner sommeren 2012, og skal siden ha oppgradert eiendommen for rundt 20 millioner kroner.

Høili har totalrenovert eiendommen, som har egen havn med en dypvannsbrygge på 550 kvadratmeter, slik at det skal være lett å lande med helikopter og god plass til å fortøye yachten. Tomten inkluderer to holmer i tillegg til dypvannsbryggen.

Sommeren 2015 ble eiendommen, ifølge Steen, utleid til en saudiarabisk oljemagnat.

Venter hektisk marked

I fjor rakk eiendommen kun å være på markedet en drøy uke før den ble trukket. Det skjedde like etter at Lillesand kommune gjennomførte tilsyn på eiendommen etter et anonymt telefontips om mulige ulovlige tiltak på eiendommen. 

– Alle punktene fra kommunen er nå adressert og fulgt opp, sier Steen.

Steen venter at hyttemarkedet ved sjøen i år vil følge trenden fra i fjor.

– Og som vi har sett på fjellet gjennom vinteren blir nok dette det mest hektiske markedet vi har hatt på mange år, mener Steen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Som skapt for norske vinterveier
Volvo V90 Cross Country er bilen for deg som vil ha suv egenskaper, uten å måtte ha suv.
01:57
Publisert: