Etter at salgsforsøkene høsten 2015 og våren 2016 ikke førte frem, kuttet investor Dag Høili i februar prisantydningen på fritidseiendommen Kampedalen ved Blindleia i Lillesand kommune fra 40 til 36 millioner.

Nå kuttes prisen igjen – til 29,8 millioner kroner. Dermed er prisen satt ned med til sammen 25 prosent.

– Kjøper får den desidert fineste eiendommen ved sjøen i landets mest populære område til en fantastisk god pris, skriver investor Dag Høili i en sms til Dagens Næringsliv.

Høili er sønn av Europris-gründer Terje Høili.

Satser på flere kjøpere

– Satser på at det kommer flere kjøpere på banen, skriver Høili, som påpeker at taksten fremdeles er på 44 millioner kroner.

Mot flere rekorder for Oslo-hytter

Da prisen ble kuttet til 36 millioner kroner i februar ble prisantydningen redusert til selgers kostpris for kjøp og rehabilitering, opplyste seniormegler og partner Erik Steen hos Aktiv Eiendomsmegling Asker og Bærum, som har ansvaret for salget den gang.

Har totalrenovert eiendommen

Eiendommen har sandstrand og 86 meter strandlinje, ifølge prospektet.

Høili sikret seg den 12,5 mål store sjøeiendommen for 18 millioner kroner sommeren 2012, og skal siden ha oppgradert eiendommen for rundt 20 millioner kroner.

Høili har totalrenovert eiendommen.

Det er ifølge prospektet investert betydelig både i det store havneanlegget med over 550 kvadratmeter dypvannsbrygge, og sandstrand med skjellsand og den øvrige hagen og gårdsplassen.

Det skal være enkelt å lande med helikopter og fortøye yachten ved dypvannsbryggen.

Sommeren 2015 ble eiendommen, ifølge Steen, utleid til en saudiarabisk oljemagnat.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Disse løper i Usain Bolts fotspor
Champs er Jamaicas største idrettsarrangement. Bak de kritthvite karibiske strendene, backbeatrytmer og lokalpils, kjemper Jamaicas yngste spurtfantomer som om livet stod på spill. Møt de raskeste menneskene i verden.
02:10
Publisert: