Europris-arving Dag Høili la første gang prakteiendommen i Blindleia ut for salg i 2015.

Den gang var taksten på 44 millioner kroner og prisantydningen 40 millioner.

Siden har det fulgt flere priskutt, og da den for fjerde gang ble lagt ut i markedet i vår var prislappen 30 millioner kroner.

Torsdag skrev DN at eiendommen var solgt for 25 millioner kroner, og nå er det klart at administrerende direktør Robert Hvide Macleod i John Fredriksen-selskapet Frontline er kjøper av prakteiendommen Kampedalen i Blindleia.

Har ikke hatt hytta i kikkerten lenge

– Jeg kan bekrefte at det er jeg som kjøper av eiendommen, sier Macleod.

Macleod er sett på som en av John Fredriksens dyktigste medarbeidere.

Han ønsker ikke å kommentere kjøpet videre, men avkrefter at han har hatt eiendommen i kikkerten siden den ble lagt ut for første gang for tre år siden.

Høili ga 17,5 millioner kroner for fritidseiendommen 2012. Siden gjennomførte Høili en omfattende totalrenovering både innen- og utendørs. Hovedhuset og sjøboden har et samlet bruttoareal på 551 kvadratmeter.

Lett å lande med helikopter

Ferieeiendommen på 12,6 mål har egen havn med en dypvannsbrygge på 550 kvadratmeter, slik at det skal være lett å lande med helikopter og god plass til å fortøye yachten. Tomten inkluderer to holmer i tillegg til dypvannsbryggen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Olav Thon handler selv på nett, og har ett råd til småbyer i Norge som mister handel
Eiendomsinvestoren åpnet torsdag kjøpesenter i Ålesund.
01:15
Publisert: