Denne uken ble årets hittil dyreste sjøhytte solgt. Eiendommen som ligger ved Slevikstranden i nærheten av Hankøsundet hadde en prisantydning på 24 millioner kroner. 

– Vi hadde bra kvalitet på interessentene og det endte lykkelig for en av dem som får et fantastisk landsted i norsk skjærgårdsidyll, sier eiendomsmegler Christian Falkenberg i Privatmegleren Park som solgte hytta. 

Han vil av konfidensialitetshensyn ikke oppgi hva den gikk for. 

Dagens Næringsliv kjenner imidlertid til at eiendommen ble solgt for 25 millioner kroner, altså én million kroner over prisantydning. 

Den er dermed den dyreste hytta ved sjøen som er solgt på det åpne markedet hittil i år.

 

Fra stuen er det utsikt rett mot sjøen. 
Fra stuen er det utsikt rett mot sjøen.  (Foto: Foto etc.)

Eiendommen har egen strandlinje, tennisbane og panoramautsikt, og ligger langs Onsøykysten. Den består av en hovedhytte med tilhørende anneks, uthus og båthus. 

Stor interesse 

Flere meglere DN har snakket med melder om høy aktivitet i sjøhyttemarkedet i år. 

– Interessen for fritidseiendommer er veldig stor. Det er ikke uvanlig at vi har oppimot hundre interessenter på et objekt, sa eiendomsmegler Lars-Ketil Liane i Privatmegleren Sandefjord i forrige uke. 

DN har registrert at det er blitt solgt mer enn 50 fritidsboliger ved sjøen som har klokket inn på mer enn fem millioner kroner siden april.

– Markedet for hytter er meget godt om dagen. Det er mange som vil investere i eiendom og sikre seg et ferieparadis langs sjøen, sa eiendomsmegler Trond Are Busk i Privatmegleren Kvelland og Partnere i forrige uke.

Kutter pris på markedets dyreste hytte 

Tidligere denne uken skrev DN om markedets dyreste sjøhytte som nå ligger ute med en prisantydning på 39 millioner kroner. 

Prisen på denne eiendommen er kuttet to ganger. I mars ble landstedet Brattholmen rett ved Hankø lagt ut for salg med en prisantydning på 48 millioner kroner. Eiendommen som først ble lagt ut for salg i fjor sommer, men senere tatt bort fra markedet, hadde opprinnelig en prisantydning på 60 millioner kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

– Det er antageligvis sperregrensen som avgjør hvem som blir statsminister i Norge
Slik fungerer sperregrensen
02:55
Publisert: