Aker-selskaper inn i nytt kontorbygg til to milliarder

Aker BP og Aker Solutions går sammen om en av de største leiekontraktene for et nybygg noensinne i Stavanger-området. Nye kontorer i Hinna Park vil koste to milliarder kroner.

Denne gjengen har grunn til å være fornøyd etter at Aker-selskaper har bestemt seg for nytt kontorbygg til to milliarder kroner i Hinna Park. Ansvarlig utbygger og eier av byggene vil være Hinna Park Utvikling. Her er tre av eierne representert, Hans Kjetil Aas fra Stavanger Utvikling (til høyre), investeringsdirektør i Camar, Christine Sagen Helgø, i midten og Helge Eggja, prosjektleder i Obos (til venstre).
Denne gjengen har grunn til å være fornøyd etter at Aker-selskaper har bestemt seg for nytt kontorbygg til to milliarder kroner i Hinna Park. Ansvarlig utbygger og eier av byggene vil være Hinna Park Utvikling. Her er tre av eierne representert, Hans Kjetil Aas fra Stavanger Utvikling (til høyre), investeringsdirektør i Camar, Christine Sagen Helgø, i midten og Helge Eggja, prosjektleder i Obos (til venstre).Foto: Tommy Ellingsen
Publisert 14. June 2022, kl. 07.07Oppdatert 14. June 2022, kl. 12.22