Karl Munthe-Kaas har kjøpt den 700 kvadratmeter store villaen i Arnstein Arnebergs vei 14 av investor Narve Reiten og Inger Marie Moen Reiten. Av Ambitas eiendomsregistre fremkommer det at Munthe-Kaas betalte 55 millioner for villaen som er bygget i 1936 og ligger ved Frognerparken i Oslo.

Kjøpet ble egentlig gjort for et år siden, opplyser Munthe-Kaas til DN.

Kolonial-gründer Karl Alveng Munthe-Kaas.
Kolonial-gründer Karl Alveng Munthe-Kaas. (Foto: Per Ståle Bugjerde)

Det var E24 som omtalte kjøpet først.

Munthe-Kaas forteller også at veksten fortsetter i matleveringstjenesten Kolonial.no, som han startet opp og fortsatt leder.

– Det har vært fortsettelse på fjoråret. Det går veldig bra. Vi har vokst kraftig gjennom hele året både med og uten koronanedstengning. Vi har maks kapasitet, sier Munthe-Kaas.

Korona-boost

DN skrev nylig at Kolonial.no hadde en vekst på 80 prosent i fjor og var nær ved å passere to milliarder kroner i omsetning.

– Vi hadde god fart inn i fjoråret, og pandemien ga oss en god boost på toppen. Selv etter at første bølge av Covid-19 roet seg, økte vi omsetningen, sa Munthe-Kaas.

Han påpekte at det fortsatt er langt opp til de etablerte dagligvareaktørene, og fortalte at selskapet heller ikke i 2020 gikk i pluss. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.