Eiendomsmilliardær Trond Arvid Ramski har meldt seg inn i rekken av rikinger med ny bostedsadresse i Sveits. Det viser opplysninger fra Folkeregisteret, som bekrefter at Ramski har byttet Tønsberg med sveitsiske Luzern.

E24 omtalte saken først.

Forrige uke fremgikk det av eiendomsregisteret at Ramski nylig hadde overført privatboligen og en fritidseiendom til sønnen Robin Halstvedt Ramski.

DN var i kontakt med Ramski torsdag forrige uke, men da avviste Ramski at han hadde planer om å flytte til Sveits, og avfeide det hele med at det var «rykter på bygda».

Ramski avviste også at Sveits-flytting i det hele tatt hadde vært vurdert. Han sa at eiendomsoverføringene til sønnen var gaver, men at han selv ville bli boende i Norge.

Ifølge Kapital har Ramski en formue på 1,4 milliarder kroner, og ifølge Tønsbergs Blad tjente Ramski 222 millioner kroner i fjor.

Formuen kontrollerer Ramski gjennom eiendomsselskapet Micasa, som i sin tur eier en rekke eiendommer på Østlandet.

Eiendomsformuen har kommet som et resultat av penger investert fra inntektene Ramski har tjent på drift av spillautomater.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.