Eiendomskjempen Entra leverer underliggende vekst på 11 prosent i tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor. Det skyldes blant annet at de knapt har ledig plass i sine lokaler.

- Netto utleie har vært sterk også dette kvartalet, og vi er veldig fornøyd med en utleiegrad på 96 prosent, sier Arve Regland, toppsjef i selskapet.

Andelen utleid areal er opp fra 94,5 prosent samme tid i fjor, men gjennomsnittslengden på leiekontraktene er ned et halvt år til 6,8 år det siste året. 70 prosent av kundene er fra offentlig sektor. 

Svært solid resultat

Entra leverer bedre enn ventet resultater enn ventet og leieinntekter omtrent i tråd med estimater innhentet av SME Direkt for TDN Finans blant syv meglerhus. Resultat før skatt er solid opp og lander på hele 757 millioner kroner i kvartalet.

 

 

Les også:

Statoil nedsetter utvalg etter IT-svikt  

Dobler trafikken, men inntektene faller  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.