Søndag skrev DN at hotellmagnaten Asmund Haare hadde lagt ut gigantleiligheten på Aker Brygge med en prisantydning på 40 millioner kroner.

Annonsen for luksusboligen lå knapt ute i én dag, før en til nå ukjent kjøper slo til og sikret seg luksusleiligheten.

Nå er det klart at det er fotballproffen Stefan Strandberg som er kjøperen, skriver Finansavisen.

Stefan Strandberg betaler 38 millioner for luksusleiligheten på Aker Brygge, her på trening på Ullevaal stadion sammen med fotballandslaget, før kampene mot Romania og Færøyene i fjor.
Stefan Strandberg betaler 38 millioner for luksusleiligheten på Aker Brygge, her på trening på Ullevaal stadion sammen med fotballandslaget, før kampene mot Romania og Færøyene i fjor. (Foto: NTB/Scanpix)

– Jeg kan bekrefte at det er jeg som har kjøpt leiligheten. Den har de kvalitetene jeg har lett etter. Det er en fantastisk leilighet, sier Strandberg til Finansavisen.

Ifølge avisen sikret Strandberg seg leiligheten for 38 millioner kroner, to millioner under prisantydningen.

Lyngdølen begynte karrieren i Mandalskameratene, og spilte for Rosenborg inntil 2015, før han meldte overgang til russiske Krasnodar. Siden den gang har han hatt diverse låneopphold.

Boligen var opprinnelig tre leiligheter, som Haare kjøpte i 2001 og 2003 for totalt 26,3 millioner kroner. Leilighetene er slått sammen til en gigantleilighet på 341 kvadratmeter, og i annonsen på Finn.no sto det at den kjente interiørarkitekten Helene Hennie har bidratt til å innrede leiligheten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.