Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var i desember 2016 på 36.163 kroner, mens det tilsvarende tallet i november 2016 var på 36.643 kroner, ifølge prisstatistikken. 

-Prisene går ned i årets siste måned, men utviklingen i 2016 sett under ett har vært sterk, med en vekst på nesten ti prosent. Det blir spennende å se hvordan prisene vil utvikle seg i 2017. Lav boligbygging, lave renter og lav arbeidsledighet er faktorer som taler for vekst, sier administrerende direktør Stein Drogseth i Garanti Eiendomsmegling i en kommentar.

I løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 9,1 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på borettslagsleiligheter 33.147 kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.