I november i fjor la milliardærarving Katharina Andresen (24) ut leiligheten sin i Bygdøy allé på Frogner i Oslo for salg. Den gang var prisantydningen 16,5 millioner kroner.

Dette var 6,5 millioner kroner mer enn hva hun kjøpte den 192 kvadratmeter store leiligheten for i 2018.

Ifølge prospektet ligger leiligheten i høy 1. etasje i en klassisk bygård fra 1899.

Se bilder av leiligheten her (ekstern lenke)

Familieselskapet Ferd eies av Johan H. Andresen (58) og hans to døtre Katharina Gamlemshaug Andresen og Alexandra Gamlemshaug Andresen (23). Familien eier alt fra melkekartongprodusenten Elopak til sportsutstyrsprodusenten Brav og boligbyggeren Mestergruppen.

Kuttet prisen med 1 mill.

Prisen er blitt kuttet i flere omganger siden i fjor høst. Og nå legges leiligheten ut for salg på nytt, med ny pris og ny megler. Hans Houeland hadde opprinnelig salget på vegne av Privatmegleren Dyve og Partnere, men har meldt overgang til DNB Eiendomsmegling.

Sist den lå ute for salg var prisantydningen 15,9 millioner kroner.

Nå har Frederik Dyve selv overtatt salget, og prisantydningen er kuttet til 15,49 millioner kroner.

Dyve ønsker ikke å kommentere det nye priskuttet.

Planla å selge etter et år

Ifølge annonsen har leiligheten blitt totalrenovert, og inneholder to soverom, to ildsteder og to bad.

«Innvendig er det et elegant preg med et gjennomgående, harmonisk fargevalg og enstavs eikeparkett», står det i annonsen.

På sin egen instagramkonto utdypet Andresen i november grunnen til at hun flyttet fra leiligheten etter kun et år.

Hun hadde i Instagram story mottatt et spørsmål om hvorfor hun flyttet, og svarte: «Det var alltid planen å selge den etter 1 år:) er en veldig fin leilighet, men savner noen ting. +litt for stor akkurat nå [emoji]» (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.