I 2018 kjøpte Katharina Andresen (24) leiligheten på 192 kvadratmeter til 10,6 millioner kroner. Nå ligger den ute på Finn.no med en prisantydning på 16,5 millioner, med visning satt opp førstkommende søndag og mandag.

Det har ikke lyktes DN å komme i kontakt med Andresen. På sin egen Instagram-konto svarte derimot Andresen lørdag 2. november på spørsmål om hvorfor hun selger leiligheten på Frogner i Oslo.

– Selger den og kjøper noe mindre i Oslo, svarte Andresen da. Hun la også til at planen hele tiden var å selge leiligheten etter ett år.

Katharina Andresen
Katharina Andresen (Foto: Gorm K. Gaare)
På sin Instagram-konto utdypet Katharina Andresen sine flytteplaner i starten av november.
På sin Instagram-konto utdypet Katharina Andresen sine flytteplaner i starten av november. (Foto: Skjermbilde)

Totalrenovert

Ifølge annonsen ble leiligheten totalrenovert i 2018, og er komplett med heis, to ildsteder og to bad.

– Innvendig er det et elegant preg med et gjennomgående, harmonisk fargevalg og enstavs eikeparkett, står det i annonsen.

Norges rikeste under 30 år selger leiligheten på Frogner, ett år etter at hun kjøpte den.
Norges rikeste under 30 år selger leiligheten på Frogner, ett år etter at hun kjøpte den. (Foto: Privatmegleren/Studio Oslo)

Fra og med januar skal Norges rikeste under 30 år studere økonomi og administrasjon ved Regent University på Baker Street ifølge Dagbladet.

Trekker frem beliggenhet

Megler Hans Houeland fra Privatmegleren forteller at han ikke tror leiligheten vil ligge ute lenge, og viser til at den nylig ble pusset opp.

– Hvem forventer du at vil dukke opp på visning?

– Jeg tipper det vil være interesserte i aldersgruppen 25 til 40 år, som ønsker å bo sentralt og som ikke vil bruke penger på oppussing, men heller komme til dekket bord, sier han.

Houeland trekker frem beliggenhet som en særlig attraktivt trekk ved leiligheten.

– Her kan du sette passerspissen på Enoteca (italiensk restaurant i Oslo, journ.anm.) og tegne en sirkel. I hver retning vil man ha kort gangavstand til steder som er viktige for mange. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.