I november i fjor la milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen (25) ut leiligheten sin i Bygdøy allé på Frogner i Oslo for salg. Den gang var prisantydningen 16,5 millioner kroner.

Dette var 6,5 millioner kroner mer enn hva hun kjøpte den 192 kvadratmeter store leiligheten for i 2018.

Nå er leiligheten solgt for 14 millioner kroner, ifølge Privatmegleren.

Ifølge prospektet ligger leiligheten i høy 1. etasje i en klassisk bygård fra 1899.

Familieselskapet Ferd eies av Johan H. Andresen (58) og hans to døtre Katharina Gamlemshaug Andresen og Alexandra Gamlemshaug Andresen (23). Familien eier alt fra melkekartongprodusenten Elopak til sportsutstyrsprodusenten Brav og boligbyggeren Mestergruppen.

Kuttet prisen med 2,5 mill.

Prisen er blitt kuttet i flere omganger siden i fjor høst. I april fikk leiligheten både ny pris og ny megler. Hans Houeland hadde opprinnelig salget på vegne av Privatmegleren Dyve og Partnere, men meldte overgang til DNB Eiendomsmegling.

Frederik Dyve selv overtok salget, og prisantydningen ble kuttet til 15,49 millioner kroner.

Etter ytterlige priskutt endte altså salgsprisen på 14 millioner, 2,5 millioner mindre enn den ble lagt ut for høsten 2019.

Dyve ønsker ikke å kommentere prisen etter avtale med kjøper og selger.

Planla å selge etter et år

Ifølge annonsen har leiligheten blitt totalrenovert, og inneholder to soverom, to ildsteder og to bad.

«Innvendig er det et elegant preg med et gjennomgående, harmonisk fargevalg og enstavs eikeparkett», sto det i annonsen.

På sin egen instagramkonto utdypet Andresen i november i fjor grunnen til at hun flyttet fra leiligheten etter kun et år.

Hun hadde i Instagram story mottatt et spørsmål om hvorfor hun flyttet, og svarte: «Det var alltid planen å selge den etter 1 år:) er en veldig fin leilighet, men savner noen ting. +litt for stor akkurat nå [emoji]»(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.