Eiendomsinvestor Ivar Tollefsens svenske selskap Heimstaden kjøper, gjennom sitt danske datterselskap Heimstaden Danmark, en prosjekteiendom i København, opplyses det i en pressemelding.

Prosjektet, med navn Scherfigs Have, skal bestå av 114 leiligheter og 117 underjordiske parkeringsplasser. Byggingen er i gang og prosjektet skal stå ferdig i løpet av fjerde kvartal 2018, opplyses det.

Prislappen er på 680 millioner danske kroner, tilsvarende om lag 860 norske kroner.

I sommer ble det kjent at Ivar Tollefsen flyttet eierskapet av sine norske, svenske og danske boliger til to svenske selskaper, Heimstaden og Heimstaden Bostad. Frem til da hadde de norske leilighetene ligget i Fredensborg Eiendomsselskap.

I forbindelse med at eierskapet til alle boligene ble flyttet inn i de to svenske selskapene sa viseadministrerende direktør Magnus Nordholm i Heimstaden at planen var å ekspandere ytterligere i Skandinavia.(Vilkår)

Meyers advokat med kraftige utfall mot media
Dag Steinfeld, advokaten til SSB sjef Christine Meyer, kom med krass kritikk av media etter pressekonferansen hos byrået fredag. Bakgrunnen for kritikken var de mange oppslagene torsdag om at Meyer kom til å gå av fredag. Det viste seg ikke å stemme.
03:29
Publisert:

Her er Range Rovers første ladbar
I mars kommer en ladbar versjon av Range Rover Sport som skal doble salget av modellen i Norge.
00:51
Publisert: