Rema 1000-arving Magnus Reitan (43) la fritidsleiligheten sin på Norefjell ut for salg for 25 millioner kroner før jul i 2016.

Siden har prisen blitt kuttet to ganger: Først til 23 millioner kroner i februar i fjor. Deretter til 19,975 millioner kroner i februar i år.

Nå er luksusleiligheten solgt, bekrefter eiendomsmegler Morten Høegh i Sem & Johnsen, som har stått for salget.

– Tar litt tid

Høegh har i en årrekke solgt kostbare fritidseiendommer på Norefjell.

Magnus Reitan, leder i investeringsfirmaet Reitan Kapital, har endelig fått solgt luksusleiligheten sin på Norefjell.
Magnus Reitan, leder i investeringsfirmaet Reitan Kapital, har endelig fått solgt luksusleiligheten sin på Norefjell. (Foto: Gunnar Lier)

– Slike salg i fjellet tar litt tid, og du skal finne den rette kjøperen. Det har veldig mye å si om det er barnefamilier eller par, om innredingen er tilpasset kjøperens behov, og om eiendommen ligger nær alpinanlegg eller ikke, sier Høegh.

Reitans leilighet ligger midt i Norefjell Alpinanlegg og går over to plan. Ifølge prospektet er «alt av ypperste kvalitet når det kommer til løsninger og materialvalg».

Reitan kjøpte den 300 kvadratmeter store leiligheten for 9,3 millioner kroner i 2007.

Høegh har tidligere overfor DN understreket at leiligheter i denne prisklassen er vanskelig å selge fordi kundegrunnlaget som har råd er meget begrenset.

Økt interesse i hyttemarkedet

Høegh kan hverken oppgi kjøpesummen, eller hvem kjøperen er.

– Det har begynt å røre seg i hyttemarkedet og interessen for slike leiligheter har økt den siste tiden, sier eiendomsmegleren, som nylig har solgt flere leiligheter og hytter i ulike prisklasser på Norefjell.

Magnus Reitan, som er leder av investeringsselskapet Reitan Kapital, eier i tillegg en byvilla på Frogner i Oslo, kjøpt for 50 millioner kroner i 2013. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Arne Fredly har bestilt sportsbiler for en kvart milliard. Se bilene her.
00:53
Publisert: