De brødrene Petter, Joakim og Stein Varner ville bygge en garasje på 300 kvadratmeter på Nesøya med plass til seks biler og et treningsrom, skriver Budstikka onsdag. 

Asker kommune ville ikke gi milliardærbrødrene tillatelse til å føre opp garasjen. 

De tre brødrene kontrollerer det norske tekstilkonsernet Varner-Gruppen. 

I 2004 kjøpte de en stor strandeiendom på 4,2 mål på Nesøya for 14 millioner kroner. Nå vil de bygge garasje til veteranbilene sine, ifølge Budstikka. 

I svaret som avisen har fått tilgang til, skriver kommunen følgende i sin begrunnelse.

«Tiltaket medfører store overskridelser med hensyn til høyder, byggegrense, takform og arealformålet. Tiltaket vil også generere mer trafikk enn det som er beregnelig på en boligtomt».

Kommunen påpeker også at det ikke vil være mulig å bygge en bolig på tomten senere hvis garasjen blir oppført. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Concierge på Aker Brygge: - Jeg liker at folk er fornøyd
Hvis folk ikke er fornøyde så blir jeg litt skuffet, forteller Arnfinn Fagermo. Han hjelper til med «alt» på Aker Brygge.
02:15
Publisert: