I fjor ble det solgt til sammen 3103 boliger til en samlet salgsverdi på 12,168 milliarder kroner, opplyser Obos i en pressemelding.

Korrigert for samarbeidspartneres eierandel utgjorde boligsalget 2805 boliger til en samlet salgsverdi på 10,470 milliarder kroner. Salget er åtte prosent ned i antall, men kun ned 0,4 prosent i salgsverdi.

Salget av leiligheter i Norge steg med nesten 20 prosent i 2018. Da er boligbyggingen til Block Watne, som hovedsakelig består av rekkehus og eneboliger, ikke tatt med.

− Vi er svært godt fornøyd med at leilighetssalget i Norge løftet seg så mye i fjor. Etterspørselen har vært jevnt god, men vi ser at kundene er mye mer prisbevisste enn før, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos.

Han forklarer det gode leilighetssalget i 2018 med en vellykket start på den store utbyggingen på Ulven i Oslo. Her ble det i løpet av et halvt år solgt 217 av 236 boliger som ble lagt ut.

− Vi forventer at den gode trenden vil fortsette i 2019 med mange nye prosjekter både i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger på beddingen, sier Kjørberg Siraj.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her svarer Dagbladets redaktør på sex-kritikken
Dagbladet ble kritisert for å ha seks saker om sex på Dagbladet.no på samme dag. I denne videoen svarer Dagbladets redaktør Alexandra Beverfjord på kritikkken.
01:42
Publisert: