Lillo Gård KS eies av blant annet entreprenøren AF Gruppen, OBOS, eiendomsutviklerselskapet Aspelin Ramm og milliardæren Trond Mohn.

Nå er AF Gruppen tildelt kontrakt på 526 millioner kroner for å bygge ut den populære bygården med 178 leiligheter fordelt på fire blokker. 

I tillegg kommer rundt 3000 kvadratmeter med næringsarealer. 

- Lillo Gård har blitt godt mottatt i markedet. Det har vært spennende å utvikle prosjektet i tett samarbeid med byggherren og vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

Prosjekteringen er startet og det er forventet at utbyggingen skal starte i mars 2017. De nye delene av Lillo Gård skal etter planen være ferdig og klare til bruk i tredje kvartal 2019. 

AF Gruppen forventer et tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.