– Det har vært et veldig godt samarbeid i utvikling og designfasen, og nå ser vi virkelig frem til å komme i gang, sier Silje og Ole Gunnar Solskjær i en pressemelding om prosjektet i hjembyen Kristiansund.

Allerede i 2010 kjøpte Solskjær eiendommen på øya Innlandet i Kristiansund. Ifølge lokalavisen Tidens Krav lå prisen på 11,5 millioner kroner, noe som fortsatt er rekord for en bolig i Kristiansund.

Den tidligere fotballspilleren har de siste årene gjort seg godt kjent som fotballtrener, blant annet for Manchester United i årene 2019–2021. Med årene har han også tjent store penger. I 2021 hadde Solskjær en ligningsformue på 146 millioner kroner og en ligningsinntekt på 1,5 millioner kroner.

Først rive, så bygge

I løpet av januar skal den gamle boligen rives, og et splitter nytt arkitekttegnet hus skal i stedet pryde tomten, ifølge pressemeldingen. Boligen er tegnet av arkitekt Sunniva N. Rosenberg.

Boligen er ventet å bli ferdig i andre kvartal neste år, ifølge entreprenøren Betonmast Røsand. Betonmast-sjef Eskil Røsang ønsker ikke å kommentere prisen på den nye boligen.

Solskjær eier selskapet Grip Management, der fotballprofilen er oppført som eneeier. I 2021 falt inntektene kraftig for selskapet, fra 2,5 millioner kroner i 2020 til 297.405 kroner i 2021. Resultatet før skatt var på drøyt 270.000 kroner.

Ifølge de siste tilgjengelige aksjonærlistene eide Solskjær aksjer i blant annet Sparebanken Møre, Aker og Storebrand ved utgangen av 2021.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.