Pilot Anna Helene Kjos-Mathisen, som er datter av Norwegian-sjef Bjørn Kjos, kjøper sammen med ektemannen Stig A. Kjos-Mathisen en villa på Lysaker i Bærum for 34 millioner kroner, ifølge eiendomsregisteret.

Den rødmalte villaen med grønt tak har en størrelse på 428 kvadratmeter og er en 13-roms enebolig.

Strandveien 62 på Lysaker. Kjos-datter Anna Helene Kjos og mannnen kjøper eiendommen i Strandveien 62.
Strandveien 62 på Lysaker. Kjos-datter Anna Helene Kjos og mannnen kjøper eiendommen i Strandveien 62. (Foto: Elin Høyland)

Eiendommen ligger rett ved vannet og har sjøutsikt mot Svartebukta i Lysakerfjorden, med flere brygger like ved tomten, men ikke privat strandlinje. Anna Helene Kjos-Mathiesen etablerer seg dermed ikke langt unna storesøster Guri Helene Kjos Brecke, som bor på Snarøya. Ekteparet blir også nabo med blant andre investor Jens Ulltveit Moe og megler Terje Tinholt.

DN har vært i kontakt med eiendomsmeglerne i Nordvik & Partners. De ønsker ikke kommentere salget.

Anna Helene Kjos er datter av Norwegian-sjef Bjørn Kjos, og pilot i samme selskap.
Anna Helene Kjos er datter av Norwegian-sjef Bjørn Kjos, og pilot i samme selskap. (Foto: Kristian Helgesen/VG/NTB Scanpix)

Leder svigerfarens kryptosatsing

Bjørn Kjos’ svigersønn, Stig A. Kjos-Mathisen (36), er daglig leder for Norwegian-sjefens nye kryptosatsing. DN meldte i slutten av april at det nye selskapet ble registrert i vinter og planen er å finne nye forretningsmuligheter innen blokkjedeteknologi.

Handel i kryptovaluta, som bitcoin, er bare en liten del av planen.

– Vi tror blokkjedeteknologi vil revolusjonere flyindustrien. Det vil endre mye av det vi gjør fremover, både salg av billetter og i andre deler av virksomheten, sa Bjørn Kjos.

Stig. A. Kjos-Mathiesen har også hatt ansvaret for mannskapsplanlegging i Norwegian de siste årene.(Vilkår)