10. november sendte Petter og Gunhild Stordalen ut en pressemelding om at de går fra hverandre.

– Det føles rart å sende ut informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner, velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, skrev de to i pressemeldingen.

Se bilder av boligen her (ekstern lenke)

Nå er det klart at Petter Stordalens selskap Strawberry Fields as tidligere denne måneden ga 29 millioner kroner for en 252 kvadratmeter stor leilighet i Inkognitogata på Frogner i Oslo. Leiligheten rommer hele etasjen. Prisantydningen var på 22 millioner kroner.

Inkognitogata 19.
Inkognitogata 19. (Foto: Mikaela Berg)

«Ja, stemmer at jeg skal flytte inn i Inkognitogata», skriver Gunhild Stordalen i en sms til Dagens Næringsliv. Utover det ønsker hun ikke å kommentere saken.

Via pressekontakt Ida Holen bekrefter også Petter Stordalen overfor Dagens Næringsliv at leiligheten er kjøpt til Gunhild Stordalen.

Leiligheten ble lagt ut for salg 2. november.

Pusses opp

I prospektet beskrives den slik: «unik herskapelig drømmeleilighet».

Den romslige leiligheten inneholder blant annet fire soverom, fire stuer, fem ildsteder og to bad, ifølge prospektet.

Saken fortsetter under videoen!

Petter Stordalens privatfly tar av hver 70. time
Video fra Dagens Næringsliv
01:48
Publisert:

Leiligheten ble sist omsatt i 2008, da var kjøpesummen 8,15 millioner kroner.

Paret har bodd sammen i Petter Stordalens spektakulære strandeiendom i Christian Benneches vei på Bygdøy i Oslo.

Har ikke eierandeler

Gunhild Stordalen har ikke eierandeler i Petter Stordalens investeringsselskap Strawberry Group, som har eierdeler i Strawberry Capital, Strawberry Properties, Strawberry Equity og det nordiske hotellselskapet Nordic Choice Hotels. Petter Stordalen eier Strawberry Group sammen med de tre barna Emilie, Henrik og Jakob, som han har fra et tidligere forhold.

Ifølge Kapitals siste oversikt over Norges 400 rikeste er Stordalen-familien god for 26 milliarder kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.