Vil ha hjemmehygge på kontoret

Leieprisene tikker stadig oppover på Oslos mest eksklusive kontoradresser. For advokatfirmaet Sands var nærhet til klienter og kollektivtrafikk avgjørende da det skiftet adresse.

– Vi er jo mennesker her også, akkurat som du er det hjemme i din egen stue. Det er en grunn til at du vil ha blomster og teppe på gulvet, sier managing partner Ernst Ravnaas i advokatfirmaet Sands, som ønsker å skape en hjemmehyggelig atmosfære for klienter og ansatte i de nye prestisjelokalene i Vika. Markeds- og kommunikasjonsdirektør Vibeke Oretorp i Sands til venstre og resepsjonist Lars Landvik Isaksen til høyre.
– Vi er jo mennesker her også, akkurat som du er det hjemme i din egen stue. Det er en grunn til at du vil ha blomster og teppe på gulvet, sier managing partner Ernst Ravnaas i advokatfirmaet Sands, som ønsker å skape en hjemmehyggelig atmosfære for klienter og ansatte i de nye prestisjelokalene i Vika. Markeds- og kommunikasjonsdirektør Vibeke Oretorp i Sands til venstre og resepsjonist Lars Landvik Isaksen til høyre.Foto: Nicklas Knudsen
Publisert 29. August 2017, kl. 18.46Oppdatert 30. August 2017, kl. 07.20