– Det er en fantastisk eiendom. Du har alt på ett sted. Det er en «one of a kind», sier eiendomsmegler Christian Mathiesen i Nordvik Bygdøy allé.

Han har nettopp stått for salget av Vadbakkveien 20 – en 18,7 mål stor tomt i Son, bare 45 minutter unna Oslo. Mathiesen ønsker ikke å røpe prisen, men da eiendommen ble lagt ut for salg for en måned siden lå prisantydningen på 43 millioner kroner.

– Kjøper og selger ønsket å holde prisen konfidensiell. Den gikk fort og det viser at det er en attraktiv eiendom.

Hytta har et bruksareal på 174 kvadratmeter. Den har fire soverom, to bad og ett toalett. I tillegg har den gjestehus, bassenghus, saltvannsbasseng og tennisbane.

Sjøhytten ble bygget i 1975 og er tegnet av arkitekt Tommy Finne.
Sjøhytten ble bygget i 1975 og er tegnet av arkitekt Tommy Finne. (Foto: Z Ovenfra)

– Det har vært god interesse i markedet. Til slutt var det én familie som endte opp med å kjøpe den.

Eiendommen kan også skilte med en vestvendt terrasse på 60 kvadratmeter og en petanguebane etter internasjonale mål. Hytta er tegnet av arkitekt Tommy Finne og bygget i 1975. Den har også en privat strandlinje og brygge.

Eiendomsmegler Christian Mathiesen ved Nordvik Bygdøy Allé står bak salget.
Eiendomsmegler Christian Mathiesen ved Nordvik Bygdøy Allé står bak salget. (Foto: Pressefoto)

Det har vært en solid uke for Bygdøy Allé-kontoret til Nordvik. I forrige uke sto det bak tidenes dyreste enebolig, da hedgefondforvalter Thor Johan Furuholmen og interiørarkitekt Kristine Furuholmen solgte P.T. Mallings vei 26 til Sector Alarm-gründer Jørgen Dahl. Nå har de solgt fritidsboligen med den høyeste prisantydningen på det åpne markedet.

Mathiesen forteller at det er god interesse etter sjøhytter, og tror det har en sammenheng med at koronaviruset har spolert nordmenns ferieplaner i utlandet.

– Det har generelt vært bra etterspørsel etter sjøhytter i alle prisklasser, men spesielt etter flotte eiendommer. Det er bra trøkk i markedet, sier Mathiesen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.