– Det har allerede vært stor interesse for eiendommen, sier advokat Tom Elliot Johnsen, partner hos Sem & Johnsen Eiendomsmegling, som står for salget.

Han tror ikke det skal by på problemer å selge strandeiendommen på over to mål, som i tillegg til et hus på over 250 kvadratmeter, dobbeltgarasje og stor hage, består av et strandhus, en strandbod og to brygger.

Hovebygningen fra 1937 er totalrenovert, med stor hage.
Hovebygningen fra 1937 er totalrenovert, med stor hage. (Foto: Zovenfra/Sem & Johnsen)

Pen prisoppgang

Knut Stormdal og Cathrine Glede kjøpte eiendommen i Langoddveien i 2004 for 18,1 millioner kroner. Stormdal, som er managing partner i Raadgiverhuset Rekruttering, står som eier av tre fjerdedeler av eiendommen, mens Glede eier én fjerdedel.

Hegnar.no omtalte saken først.

Megler Johnsen sier det i dag er snakk om en helt annen eiendom enn i 2004.

– Det er brukt minst tyve millioner kroner på ombygging og påbygg, og boligen ble totalrenovert for cirka ti år siden, sier han.

Dette, og den generelle oppgangen i boligmarkedet, gjør at Johnsen mener prisantydningen kan forsvares.

Selv om det er et lite stykke fra Oslo sentrum, er landlige Snarøya i Bærum blant Norges aller dyreste steder å kjøpe eiendom. Men 85 millioner kroner er langt fra prisrekord på Snarøya. Alt i 2009 betalte Erik Braathen 130 millioner kroner for en eiendom i Strømstangveien.

Ikke hyllevare

Johnsen er klar på at dette er en sjelden mulighet, og at det ikke er ofte slike eiendommer legges ut til salg i dette området.

– Jeg bruker helst ikke ordet unikt, det er litt oppbrukt, men i dette tilfellet er unikt ordet. Dette er ikke hyllevare, sier han.

Johnsen sier eiendommen nå selges, blant annet fordi barna i familien er blitt store og har flyttet hjemmefra. Han sier selgerne nå vurderer å kjøpe leilighet, men at de foreløpig ikke har kjøpt noe annet.

DN har onsdag ettermiddag ikke lyktes å komme i kontakt med Stormdal.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.