Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit kjøpte leiligheten på 171 kvadratmeter for 36,5 millioner kroner i mars i fjor. Den gang hadde leiligheten en prisantydning på 35 millioner kroner. Nordtveit fikk da med det aller meste av møbler og innbo på kjøpet. Nå er leiligheten solgt, og DN erfarer at prisen endte på 48 millioner kroner. Kjøperen er foreløpig ikke kjent.

Eiendomsmegler Dag-Rune Kristiansen i Privatmegleren Tjuvholmen har vært ansvarlig for salget. Han ønsker ikke å kommentere salget.

Leiligheten, som har to soverom, ligger på Kavringen Brygge, rett over Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i Oslo. Den har utsikt over hele innseilingen til Oslo og Akershus festning.

«Med sjøen rett inn i stuen, skreddersydde løsninger og delikat fargebruk - nyter du hotellfølelsen på Kavringen Brygge 6», heter det i Finn-annonsen.

Håvard Nordtveit under pressetreff før landskampene mot Spania og Romania i 2019.
Håvard Nordtveit under pressetreff før landskampene mot Spania og Romania i 2019. (Foto: Terje Pedersen/NTB)

DN skrev i mars fjor at Nordtveit kjøpte leiligheten usett og at han ikke hadde umiddelbare planer om å flytte inn permanent med det første.

– Dette blir vårt andre hjem og hjemmekontor når fotballskoene en gang blir for trange, sa Nordtveit den gang.

Nordtveits agent har ikke besvart DNs henvendelser.

Nordtveit har også tidligere tjent godt på kjøp og salg av bolig på Tjuvholmen. I begynnelsen av fjoråret solgte Nordtveit og kona en leilighet på Dyna Brygge for 28,5 millioner kroner, etter å ha betalt 23 millioner kroner et knapt år tidligere.

– Vi trigges av gode kjøp, og enda bedre salg. Enkle fotballspillere og arabere fra Haugesund passer vel så godt på Tjuvholmen som Exit-gutta, sier Nordtveit til DN i fjor.

Haugesundere omtales gjerne som arabere, noe som visstnok stammer fra sjøfartstiden.

Nordtveit har over 50 A-landslagskamper for Norge og har spilt for klubber som Arsenal og West Ham. 32-åringen forlot den tyske klubben Hoffenheim tidligere i år.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.