Stramt leiemarked: – Så høye priser for en toroms i Oslo har vi aldri målt

Venninnegjengen på boligjakt må kjempe om færre utleieobjekter enn før. – Mange har solgt utleieboligen og tatt gevinst på verdiøkningen. De som fortsatt leier ut, må øke prisene, sier daglig leder Kjetil J. Olsen i Husleie.

Venninnene (f.v.). Fiona Sium, Asmait Hadra og Betiel Gebriesus har allerede bodd sammen i ett år på Tøyen, men vet foreløpig ikke hvor de skal bo når kontrakten går ut om noen uker. – I tillegg har dette vært midt i eksamensperioden, som ikke akkurat har gjort det mindre stressende, sier Gebriesus om de siste ukenes boligjakt. Her er de på visningen av en fireroms på Ensjø.
Venninnene (f.v.). Fiona Sium, Asmait Hadra og Betiel Gebriesus har allerede bodd sammen i ett år på Tøyen, men vet foreløpig ikke hvor de skal bo når kontrakten går ut om noen uker. – I tillegg har dette vært midt i eksamensperioden, som ikke akkurat har gjort det mindre stressende, sier Gebriesus om de siste ukenes boligjakt. Her er de på visningen av en fireroms på Ensjø.Foto: Camilla Alexandra Lie
Publisert 3. August 2022, kl. 01.58Oppdatert 3. August 2022, kl. 11.58