Veidekke har inngått en avtale med Norwegian Property om å kjøpe Nedre Skøyenvei 24-26 i Oslo for 799 millioner kroner, opplyser selskapet i en melding mandag ettermiddag.

Veidekke overtar eiendommen i mars 2019. Tomten skal brukes til å bygge nytt hovedkontor for entreprenørselskapet og 400 boliger.

- Veidekke har i lang tid vært på jakt etter et utviklingsprosjekt på Skøyen for et nytt hovedkontor. Denne eiendommen passer perfekt til å realisere et moderne hovedkontor, og i tillegg kan vi utvikle og bygge over 400 boliger i et svært attraktivt område, sier konsernsjef Arne Giske i Veidekke i meldingen.

Tomten er på 22.600 kvadratmeter og bygningsmassen består i dag av næringsarealer.

Ifølge en melding fra Norwegian Property har bygningen gjennom en årrekke huset Evrys hovedkontor i Oslo. Den er i sin helhet fullt utleid til Evry ut februar 2019. Evry benytter i dag bare en mindre andel av eiendommen, og fremleier større arealer, opplyses det i meldingen.

Les også:

Lanserer lunsj-app

Stevner Norwegian - mener flykaptein ble usaklig oppsagt

Finlands sentralbanksjef donerer lønnen til asylsøkere  

Her sjekker Sylvi Listhaug hvem hun er mest enig med

Her sjekker Sylvi Listhaug hvem hun er mest enig med
Landbruks-og matminister Sylvi Listhaug (Frp) svarer på spørsmålene i DNs valgportal. Se hvordan det gikk.
02:02
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.