Electromagnetic Geoservices har blitt tildelt en kontrakt med verdi på om lag 4,2 millioner dollar av et oljeselskap for 3D EM-arbeid i Malaysia. Undersøkelsen vil bli gjort ved hjelp av skipet «Boa Thalassa» som forventes å starte innhentning så snart som mulig. Varigheten av arbeidet forventes å være rundt en måned.

Det opplyses i en melding fredag.

De to partiene har også inngått en toårig avtale, hvorav den første kontrakten omfatter engasjement for den første og innledende fasen.

Partene har også utviklet en undersøkelse for en valgfri andre fase i 2016, fremgår det.

- Vi er svært glade for å kunngjøre dette tildelingsbrev med en tidligere kunde i Malaysia. Det er også viktig for oss at det er en toårig avtale, med forventninger til mer arbeid neste år, sier administrerende direktør Bjarte Bruheim i EMGS i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.