Electromagnetic Geoservices (EMGS) opplyser at dersom selskapet ikke sikrer en tilstrekkelig ordreserve og løser likviditetsutfordringene som kan oppstå de neste tre til seks månedene, kan «going concern»-forutsetningen ikke lenger være gjeldene. Det opplyser selskapet i kvartalsrapporten torsdag.

Videre opplyser selskapet at dersom de ikke har fått tilstrekkelig ordrereserve i løpet av de neste tre til seks måneder må de vurdere å hente ny kapital eller gjeld, salg av eiendeler, restrukturering av gjeld, en nedskalering, eller en kombinasjon av disse.

Svakt marked

Markedet har fortsatt å være svakt i tredje kvartal, og anbudsaktiviteten har ikke tatt seg opp. EMGS sier at dette legger et press på selskapets kontantposisjon og lånebetingelsen som krever en fri kontantposisjon på 10 millioner dollar.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.