Det melder Aftenposten, som skriver at personer med månedskort hos Ruter på trikk, buss og bane, også vil kunne få tilgang på elsykler og bysykler over hele byen med appen til selskapet.

Direktør for mobilitetstjenester i Ruter, Endre Angelvik sier til avisen at de er i sluttfasen med samarbeidsavtalen med en leverandør av elsparkesykler, slik at de kan teste produktet. Foreløpig er alt på utprøvingsstadiet. Det må også legges en plan, der det er et poeng å få inn at syklene kommer mindre i veien for folk og levetiden på syklene blir lenger.

– Hvis vi får til å gjøre noe allerede utover høsten, som gir mening og er fornuftig, så kan det godt hende at vi gjør det. Så kan det godt hende at en god del først vil skje neste sesong, sier Angelvik.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.