Rett før den årlige middagsauksjonen sluttet i går kveld tikket det inn et vinnerbud verdt nesten seks millioner kroner, skriver Bloomberg lørdag.

Får ta med venner
Warren Buffet, som i følge Forbes er verdens fjerde rikeste person, har gjort det til en vane å gjennomføre en slik auksjon der pengene doneres bort til den veldedige organisasjonen Glide.

Vinneren kan ta med seg sju venner til middagen med Buffett, som vil foregå på biffrestauranten Smith & Wollensky i New York i USA.

Økt verdi
Da auksjonen ble gjennomført for første gang i 2000 var prisen for en middag med 82-åringen ikke mer enn 25.000 dollar, og i fjor var den økt til hele 3.456.789 millioner.

Les også:

Denne biffen koster opp mot 4600 kroner kiloen

Betalte 400.000 kroner i avdrag hver dag (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.