I dag skriver Facebook-gründer Mark Zuckerberg på sin Facebook-vegg at nettsamfunnet har passert én milliard aktive brukere per måned.

- Å hjelpe en milliard mennesker til å oppnå kontakt med hverandre er helt utrolig, og jeg føler meg ydmyk. Dette er utvilsomt det jeg er mest stolt av i livet mitt, skriver Zuckerberg.

Videre skriver han at det å oppnå kontakt med andre mennesker og kommunisere er noe av det som gjør oss til mennesker. Facebook er bare en moderne måte å gjøre det på, men mennesker har alltid søkt å oppnå kontakt med hverandre med de midlene de har hatt tilgjengelig, skriver Zuckerberg.

Så stort er Facebook
Her er noen tall for hvor mye brukt Facebook faktisk er. 219 milliarder bilder er delt og 140,3 milliarder Facebook-vennskap er opprettet. Det vil si at gjennomsnittlig antall Facebook-venner er 140 per aktive bruker.

Medlemmene har delt ut 1.130.000.000.000.000.000 «likes» siden de ble innført. I snitt gis det ut 2,7 milliarder likes per dag.

Vi har sjekket inn 17 milliarder steder og laster opp 300 millioner bilder daglig.

600 millioner mennesker bruker Facebook på mobilen.

Les også:
Facebook åpner betalt promotering
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.