Philadelphia Fed-indeksen for august endte på minus 30,7 poeng, sammenlignet med 3,2 poeng i juli, skriver Marketwatch. På forhånd var det ventet at den ville ende på 2,0 poeng.

Undersøkelsen viser at det står dårlig til for produsentene i regionen. 150 bedrifter er med i undersøkelsen ogsvarene setters sammen til en indeks. Tallene for nye ordre utgjorde den største nedgangen men å havne på minus 26,8 poeng, mens den endte på 0,1 peong måneden før.

Det var også kraftig nedgang for skipte ordre, som endte på minus 13,9 poeng, mot 4,3 i juli.

Samtidig med Phildelphia Fed. kom også nye skrekktall for salget av brukte boliger. Mens analytikerne hadde ventet en oppgang på 2,7 prosent, endte tallet i stedet på minus 3,5 prosent.

Sesongjustert årstakt landet på 4,67 millioner boliger, mens det på forhånd var ventet en årstakt på 4,9 millioner boliger i følge Bllomberg News.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.