Russlands energiminister Alexander Novak uttalte torsdag at Russland bekrefter sin vilje til å fryse oljeproduksjon til nivåer på 200.000-300.000 fat under en planlagte produksjonsøkning i 2017. Han sier ifølge Bloomberg at en slik frysavtale vil være «en svært vanskelig krevende situasjon for oss ettersom vi planlegger så frem mot en produksjonsøkning neste år». 

Oljekartellet Opec, der Russland ikke er medlem, møtes til forhandlinger om en kuttavtale i oljeproduksjon neste uke, og har fremmet et ønsker om at det kommer et kutt på en halv million fat fra land utenfor Opec. Det ønsker altså ikke Russland å ta del i ettersom landet ifølge energiministeren anser en produksjonsfrys som et kutt gitt de russiske planene om produksjonsøkning til neste år.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Kamp om billige boksershorts
Det var rift om varene da timessalget på boksershorts startet på slaget klokken sju på Norwegian Outlet i Vestby fredag.
00:48
Publisert: